Bredalaan 34, 5652 JE Eindhoven, Nederland

  Omschrijving

  MDG MAKELAARS bieden aan op nog geen 5 minuten van het stadscentrum en de uitvalswegen aan de A2:

  VERRASSEND SFEERVOLLE EN ZEER GOED ONDERHOUDEN ROYALE UITGEBOUWDE EENGEZINSWONING met o.a. 3 ruime slaapkamers waarvan 2 op de eerste etage met groot dakterras en een grote extra 3e slaapkamer/ hobbykamer op de bovenste etage van de woning. De onderhoudsvriendelijke achtertuin is voorzien van een bijna nieuwe overkapping een volledig verharde tuin met schitterende kuipplanten en -bomen. Verder is er een achteruitgang en grote buitenberging met electriciteit.

  De woning is fraai afgewerkt met een schitterende klassieke voordeur en rolluiken en heeft meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het stadsdeel Strijp is momenteel erg in trek bij Expats vanwege de gunstige ligging t.o.v. bedrijven en infrastructuur. Het huis ligt op fietsafstand van het centrum ( 5 min) en nabij diverse voorzieningen zoals winkels (Trudoplein), scholen, Strijp S, Philips van Lenneppark, Evoluon, sportaccommodaties, High Tech Campus, ASML en uitvalswegen.

  Perceel kadastraal bekend gemeente Strijp, sectie C, nummer 3469, groot 179m². Bouwjaar 1979. Woonoppervlakte circa: 133 m², inhoud circa 430 m³.

  Bekijk op de kaart

  This style property is located in Eindhoven is currently and has been listed on MDG Makelaars & Art Galerie. This property is listed at . It has bedrooms, bathrooms, and is 430 m². The property was built in year.