Halderheiweg, Boxtel, Nederland
  Exclusief per maand

  Omschrijving

  Gelegen in een bosrijke omgeving van de gemeente Boxtel bieden wij van MDG makelaars deze luxe -recentelijk geheel gemoderniseerde vrijstaande en ruime villa aan de Halderheiweg. De woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 240 m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 2420 m2. De woning is gebouwd in 1997 en heeft een energielabel B.
  Zeer prettige woonomgeving en slechts 15 autominuten verwijderd van zowel Eindhoven, Den Bosch en Tilburg!
  De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Boxtel, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.
  Indeling: de woning bestaat uit zeven kamers waarvan vier ruime slaapkamers. Daarnaast zijn er twee badkamers en drie aparte toiletten aanwezig.

  De woning zal worden aangeboden voor de beperkte periode van 16 augustus 2022 t/m medio maart 2023. Deze periode is niet onderhandelbaar of te verlengen.

  Het huis zal min de huidige staat worden opgeleverd en ook zal er wekelijks worden schoongemaakt . ook over de tuin hoeft u zich geen zorgen te maken. Ook deze zal worden onderhouden door een professionele partij. Wij zoeken een prettige huurder die de woning op waarde weet te schatten en het huis als goed huisvader zal bewonen! Ook bespreekbaar is een iets kortere periode waarbij de huur enigszins zal worden aangepast.

  Bekijk op de kaart

  Kenmerken

  Kenmerken:
  • Den Bosch en Tilburg
  • slechts 15 autominuten verwijderd van zowel Eindhoven
  Voorzieningen:
  • Gestoffeerd of gemeubileerd
  • Incl. onderhoud tuin
  • Incl. wekelijkse schoonmaak

  This style property is located in Boxtel is currently and has been listed on MDG Makelaars & Art Galerie. This property is listed at . It has bedrooms, bathrooms, and is 240 m². The property was built in 1997 year.