Inschrijfformulier Woningzoekende

Op zoek naar een huurwoning?

Via het inschrijfformulier op deze pagina kunnen wij uw gegevens opnemen in ons systeem.

 

Omdat wij als MDG makelaars U zo goed mogelijk van dienst willen zijn en U naar aanleiding van Uw inschrijving alleen passende woonruimte willen aanbieden is een inschrijving noodzakelijk.

 

Zowel een makelaar als een verhuurder wil voordat hij een kandidaat uitnodigt voor een bezichtiging een zo helder mogelijk beeld van deze potentiele huurder hebben.

 

Gelieve het formulier daarom zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Wij zullen U dan ons eigen passend aanbod doormailen.

 

Mocht U een exclusieve zoekopdracht willen plaatsen zodat wij ook voor U bij collega makelaars gaan informeren, kunt u met ons contact opnemen. Een exclusieve zoekopdracht kost U eenmalig
een bedrag ter hoogte van 1 maandhuur  en zal pas bij een geslaagde transactie aan u worden doorberekend.

 

Een inschrijving is drie maanden geldig.

 

Wij nemen uw aanvraag in behandeling nadat wij het inschrijfgeld á € 25,- hebben ontvangen op IBAN rekeningnummer NL75INGB0007127491 t.n.v. MDG Makelaars in Eindhoven. Dit bedrag restitueren wij bij een geslaagde huurtransactie!


    JaNee
    Wij nemen uw aanvraag in behandeling nadat wij het inschrijfgeld á € 25,- hebben ontvangen op IBAN rekeningnummer NL75INGB0007127491 onder vermelding van uw naam t.n.v. MDG Makelaars in Eindhoven. Dit bedrag restitueren wij bij een geslaagde huurtransactie!


    Ik heb dit formulier juist, zorgvuldig en zelf ingevuld en ga akkoord met de Algemene Voorwaarden die op de website staan